Quarta trobada a Llucmajor per celebrar el 30è Aniversari del CBPAE

El passat 03 d’octubre, al Claustre de Sant Bonaventura, a Llucmajor varem poder gaudir d’una nova trobada entre productors i elaboradors ecològics i consumidors.
Els convidats: Joana Verger (Johannis Mallorca), Mireia Oliver (Celler Can Majoral) i Francesc Llompart (Purgatori) ens van explicar la seva experiència i relació amb la producció agrària ecològica.
Primerament, el nostre director tècnic, Jeroni Vera havia fet una introducció sobre la situació del sector agrari ecològic al migjorn de Mallorca.
Després, en haver acabat els parlaments dels convidats, vam sortir a fora amb tots els assistents i autoritats presents a tastar i degustar els productes ecològics locals (salat, dolç i vi). 🍞🥧🍷
Des d’aquí volem agrair la presència de les autoritats: Francisca Lascolas (Batlessa), Pilar Seguí ( Regidora de medi ambient i de la mar) i Marga Planas (Regidora de Fires i Educació). Així, com per la seva predisposició, col·laboració i facilitats donades per poder a dur a terme aquesta trobada.
Finalment, recordar que aquests tastos i degustacions és gràcies a la col·laboració econòmica de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural i el Fons de Garantia Agrària i pesquera Illes Balears.
Relacionat