EL CBPAE rep el VIII Premi Poriol concedit per l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Menorca

El passat 07 de juliol dins el marc de la XIX Fira de Productes Agraris Ecològics de Menorca van rebre el VIII Premi Poriol concedit per l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Menorca en reconeixement als trenta anys de trajectòria vetllant per la producció agrària ecològica, els productes ecolocals i la cura del camp i dels consumidors. Des d’aquestes línies els hi volem agrair el premi concedit i alhora la continuïtat d’aquesta fira que és un referent dins l’illa de Menorca i la seva feina constant de promoció del producte ecològic local.

A més, durant la fira el CBPAE va oferir una degustació de productes ecològics i locals de Menorca i un tast de vins ecològics mallorquins.

Durant la fira varem poder retrobar-mos amb els ex-presidents menorquins del CBPAE Nofre Gonyalons (Algendaret Nou) i Sandra Butikofer (Es Tudons) i molts de pagesos i pageses. Amb els quals vam poder brindar per aquests trenta anys d’agricultura ecològica certificada públicament a les Illes Balears.

Finalment, volem agrair la presència del batle des Mercadal, Joan Manel Pallisser i de la consellera d’Economia i Serveis Generals del Consell Insular de Menorca, la senyora Maria Antònia Taltavull.

Relacionat